Uppdatering!

Here we go:
Pennfodral med öppningar på båda sidor, har man mycket grejer i sitt pennfack kan det vara svårt att hitta. Finns det två håll att leta från blir det lättare!
Födelsedagsvampyr till pojkvännens lillasyster. Mönstret finns att köpa här.
När en av mina kusiner fyllde år var vi på Pick-n-Paint, jättekul! Man får välja ut färdiga keramikföremål som man sedan själv målar och dekorerar. Sen bränns det och så får man komma och hämta det, brilliant! ^^ Jag gjorde detta fatet med kaprifoler på. Måste få skryta och länka till deras blogg där jag blev berömd för det :)
Här har vi världens sämsta bild på mitt resultat av dekorprojektet i skolan, det var det första designprojektet vi hade på höstterminen. Uppgiften var att designa en skrivbordskollektion bestående av tidskriftssamlare (stavning?), pennburk, penna, kollegieblock och loggbok. Jag körde på elefanter :) Till detta skulle vi sedan göra en folder för att redovisa och presentera vårt arbete (se nedan).
Några nya halsband:
Här är ett par vantar som jag stickade förra vintern. Jag har använt det här mönstret som bas och sedan förändrat lite.
Min lilla alien som bor i fönstret vid matbordet <3
Gjorde den i keramiken i trean på gymnasiet. Tog kort på den i samband med att jag tänkt söka några skolor i våras, vilket inte blev av, tänkte att jag iaf kunde lägga upp den här.
Jag tycker verkligen om den :) Den skapades under en tråkig lektion när jag inte hade lust att följa uppgiften. Sen när den skulle brännas tappade jag den i golvet så att glasyren föll av på några ställen och en arm och de små hornen som den först hade gick av. Men jag tycker att det blev vackert på nåt sätt.
Den lilla armen finns kvar någonstans hos mamma tror jag.
För övrigt: jag fattar inte vad det är för fel som gör att jag inte kan göra blanka rader, ni får stå ut med det.

Kommentarer
Postat av: http://customwrittendissertation.com/

Most purchase people do when they know that they coulod visit sale or when they have discount.

2012-07-20 @ 15:52:00
URL: http://customwrittendissertation.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0