Slut på butiksförsäljningen...

Just det! Glömde berätta, D.N.A, btiken i Göteborg där jag har sålt mina bokmärkesörhängen och Platohalsband ska stänga :( Tråkigt tråkigt... De såldes och de nya ägarna ville inte ha kvar butiken.

Känns faktiskt jättetrist. Inte bara för att det har varit kul att kunna visa lite av sina grejer på stan, i verkligheten liksom, den här butiken har funnits i ca sju år, alltså sedan jag var runt 13 och gick i sjuan. Någon gång på den tiden var jag och min mamma ute och julhandlade och hittade den här lilla butiken på en skymd innergård. (Vi köpte en brosch till min bror i form av en döskalle i ull, en Luddskalle, jättefin.) När vi var där och såg alla fina saker som alla duktiga designers hade gjort tänkte jag att TÄNK vilken grej att få sälja sina saker här, jag önskade att jag skulle få göra det någon gång. Ändå ville jag inte drömma om det för mycket, för det var ju liksom en RIKTIG affär! :P Men så blev det, och det är jag stolt över. Nu är det slut, men det var kul att få vara med ett tag iaf! ^^

Så hej då D.N.A! Jag får väl bli lite mer aktiv själv med den dära försäljningssaken istället :)

Tenntrådsarmband

Vill slå ett slag för dessa vackra smycken och göra lite reklam för min kusins vackra kreationer. Hon gör armband på beställning, i alla de former och färger. Hör av dig till henne på Facebook om du är intresserad! Klicka på den här länken för att komma till hennes sida.

Några smakprov:


Uppdatering!

Here we go:
Pennfodral med öppningar på båda sidor, har man mycket grejer i sitt pennfack kan det vara svårt att hitta. Finns det två håll att leta från blir det lättare!
Födelsedagsvampyr till pojkvännens lillasyster. Mönstret finns att köpa här.
När en av mina kusiner fyllde år var vi på Pick-n-Paint, jättekul! Man får välja ut färdiga keramikföremål som man sedan själv målar och dekorerar. Sen bränns det och så får man komma och hämta det, brilliant! ^^ Jag gjorde detta fatet med kaprifoler på. Måste få skryta och länka till deras blogg där jag blev berömd för det :)
Här har vi världens sämsta bild på mitt resultat av dekorprojektet i skolan, det var det första designprojektet vi hade på höstterminen. Uppgiften var att designa en skrivbordskollektion bestående av tidskriftssamlare (stavning?), pennburk, penna, kollegieblock och loggbok. Jag körde på elefanter :) Till detta skulle vi sedan göra en folder för att redovisa och presentera vårt arbete (se nedan).
Några nya halsband:
Här är ett par vantar som jag stickade förra vintern. Jag har använt det här mönstret som bas och sedan förändrat lite.
Min lilla alien som bor i fönstret vid matbordet <3
Gjorde den i keramiken i trean på gymnasiet. Tog kort på den i samband med att jag tänkt söka några skolor i våras, vilket inte blev av, tänkte att jag iaf kunde lägga upp den här.
Jag tycker verkligen om den :) Den skapades under en tråkig lektion när jag inte hade lust att följa uppgiften. Sen när den skulle brännas tappade jag den i golvet så att glasyren föll av på några ställen och en arm och de små hornen som den först hade gick av. Men jag tycker att det blev vackert på nåt sätt.
Den lilla armen finns kvar någonstans hos mamma tror jag.
För övrigt: jag fattar inte vad det är för fel som gör att jag inte kan göra blanka rader, ni får stå ut med det.

RSS 2.0