Vårprylar

Blir jag rik till våren så står den här på inköpslistan. Superfin tröja från Indiska. Med blommor! Jag älskar blommor :D

 

Och den här, också från Indiska. Den påminner väldigt mycket om en ring jag hittade på gatan när jag gick på dagis och tyckte om väldigt mycket. Sen försvann den! Typ som denna fast utan stenarna, men de är ju bara fina.

 

 

Det kanske redan är uppenbart att jag fastnade på Indiskas hemsida? Hittade bilder från höst/vinterkollektionen -10.

 

Fastnade för det här håret! Det är ju skitsnyggt att ha lite knallgult/-oranget under :O Det kanske är det man ska satsa på. Jag som hade tänkt göra lila slingor. Kanske både och?! HOHO!

 

 

 

Och en ganska oansenlig men ack så snygg klänning.Pärlor på väg :D

Nu har jag just beställt jättefina pärlor! Mmmmm <3 Gröna och lila:

O, så fint! Våren är på väg, i huvet i alla fall :)

Jag vill köpa pärlor! >_<

Titta vad många fina det finns! Dessa är från Pagoni.se.

NAMNAMNAM!

Yaaaay!!!

Mina fina halsband kommer snart att börja säljas på D'n'A :D Dags att ta fram miniräknaren och kolla om jag kanske har råd att köpa lite nytt material till smyckverkstaden... Nu är det ju faktiskt inte bara för skojs skull utan en inkomstkälla på blodigt allvar (nä).

Har kollat runt på stämplar idag. Tänker att det är en bra idé att investera i en stämpel med Iron Bunny-loggan. Så kan man stämpla hej vilt där man tycker att det passar. Typ på etiketter :P Fast allra helst skulle jag vilja fixa små, små berlocker, inte ens 1x1 cm, som man kunde fästa på smyckena. Men annars får det bli stämpeln tills vidare. Hittade en hemsida där det är rea just nu, vistaprint.se, så de kostar bara 50 kr!

Åååh, igår när jag låg och försökte sova fick jag ett sådant där härligt inspirationsrus. Skrev för säkerhets skull ned på mobilen, det ska man alltid göra har jag lärt mig (av mina misstag). När det finns tid ska jag ta den till att pyssla loss totalt.

Ciao, for now <3

Hallå världen!

Lite hybris... det är bra för själen.
Än en gång: jag suger på att blogga. Men, vem har sagt att det måste ske regelbundet. Idag var jag och lämnade in nya örhängen på D'n'A :D Första gången på lääängeee. Men nu finns de där, så iväg och shoppa med er!

Här har ni dem:

RSS 2.0