Rökelse? Nej - korg!

Innan jag går och förlorar mig i Twin Peaks-världen:

Letade idag "recept" på hur man kan göra rökelse hemma, dessvärre utan framgång, och hamnade på en blogg där bloggerskan berättade om en resa till Indien och att de hade mött kvinnor som jobbade med att tillverka bland annat korgar och rökelse (det var därför jag hamnade där). Jag blev så sugen på att göra en korg!

Korgen:

 

Så snygg! Jag har varit inne på att tillverka korgar innan, men då i halm och det kom inte så långt... Hur som helst. Jag googlade på "knyta korgar" och hittade ännu en spännande hemsida i jakten på... nåt. Oooh :o

 

Macrame alltså! Hittade lite bilder...

 

 

Utifrån detta har jag experimenterat. Jag har inte kommit långt med så här ser det ut. Det är inte alls som på bilden och det är jag medveten om :P Ni får ett litet smakprov av mitt superglittriga nagellack också.

 

 

Frågan är bara... detta är väldigt tätt. Då kan man ju lika gärna kroka eller virka en korg, right? Så jag ska försöka hitta någon metod för att få det att se ut som på bilden av korgen. Det ska bli som en gudabild för mig och jag ska eftersträva att uppnå dess perfektion.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0