Myssockar

Det var ett tag sedan det hände något här! Hur som helst så får det väl bli lite ändring på det, jag har nämligen startat det nya projektet: raggsockan.

Otroligt nog har jag aldrig tidigare stickat någon form av sockar men jag har varit sugen på det länge och härom dagen hittade jag ett fint garn på Coop. Melerat i fina färger, percis så som jag vill ha det!

 

Rätt så tråkiga färger på fotot. (Inte alls men de stämmer iaf inte riktigt med verkligheten. Eller jo faktiskt ganska likt verkligheten.)

 

Jag har till och med gett mig i kast med att göra mitt eget mönster! Jag har mina aningar om att den nedre delen av sockan, alltså den man har på själva foten, kommer bli ganska så stor... men det blir som en gosig toffla ^^ To be continued!

 

Och förresten så ska jag imorgon till D'n'A och lämna örhängena! :O Spännande! Försäljningen börjar senast på torsdag - 1 april. Wiii! :D

 

Och angående den tidigare besattheten av knutar eller vad man ska säga så lyckades jag faktiskt knyta ihop en del remsor tidningspapper så att det blev en alldeles äkta korg. (Bottnen blev inte så bra iof, men det är en annan historia.) Någon gång i framtiden kanske jag skaffar lite plastband eller något så att jag kan göra en ännu mer äkta korg.

 

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Niccan

Oh, raggsockar! Min stora sorg att ingen av ungarnas mormor/farmor stickar raggsockor. blink blink

2010-03-28 @ 21:29:46
URL: http://niccan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0