Blandat pyssel

Nu har jag tagit kort på lite olika prylar. Det blir tidsordning.

Först ut är min Sailor Jupiter-dräkt :D Den är inte klar än, men man kan ändå se hur den ser ut. Lite småfix (?) kvar. Den började tillverkas till en maskerad i maj eller nåt men så blev den inte klar i tid... Får ha den någon annan gång.
I looove it!

 

 

ostruken och fin... :P

 

 

Näst kommer min nya almanacka! Så mysig. Den har jag inte gjort själv, den köpte jag på akademibokhandeln för 59 kr, men mönstret på omslaget står jag för (altså jag har inte designat det men jag har valt det). Det är en såndär almanacka som man kan byta framsida på, så jag satte in en fin tygbit. Extrainformation: Jag behövde knappt klippa i tyget, det var redan exakt så stort som det behövde vara för att få plats i plastfickan, det var liksom menat att det skulle vara där! Så satte jag i lite band så man kan hålla koll på olika sidor som man vill hålla koll på.

 

 
Tecknade av ett foto, eller kalkera kanske man säger. Men det låter så mycket mer failigt. Jag har en idé om att projicera denna upp på väggen på något sätt och på väggen spänna upp en målarduk och så liksom kan man måla på målarduken. ...Jag är trött.
Här kommer två acorns. Jag håller någ på att fastna i amigurumiträsket, det känns rätt bra. Här är iaf mina första alster. Jag hittade mönstret HÄR. Mina har inte fått några ansikten än, men det kommer när jag hittar svarta pärlor till ögonen.
Så håller jag på med en björn. Alla delar är klara, ska bara sätta ihop. Den kommer bli SÖT O_O Mönstret till denna hittar du HÄR! :DThat's all for now.

Kommentarer
Postat av: Niccan

Vad duktig du är... Jag fastnade när det gällde att virka i cirklar... Lyckades inte lista ut hur jag skulle göra så jag gav upp... Tyvärr.

2010-07-19 @ 16:15:41
URL: http://niccan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0