födelsedagsmuffin #2

Nästa födelsedagsbarn på tur fick också en muffin. Inser nu att den ser ut att vara exakt likadan på bilderna men den är faktiskt ljusgul i glasyren och inte vit som den första :P Annars är de lika. Försökte mig på andra färger först men det blev inte helt bra alltså. Det säkra före det osäkra helt enkelt! Lite trist men men... Samma mönster som innan.

 

 

Oh btw, fick min första "lön" från D'n'A härom dagen. Gick plus med 133 kr på tre månader :D Har lyckats sälja NIO par örhängen! Jag är awsome!


Födelsedagspresent!

Här är födelsedagspresenten till en vän som fyllde år förra veckan. En muffin om någon missar det. Med PÄRLOR på. Det ni! Fancy eller? Den är virkad efter det här mönstret och dekorerad efter eget behag. (Hon blev glad ^^)

 


några bortglömda örhängen

Jag har ju glömt att lägga upp mina nya örhängen!
Samtliga säljes på d'n'a och vissa på deras hemsida :)
Blandat pyssel

Nu har jag tagit kort på lite olika prylar. Det blir tidsordning.

Först ut är min Sailor Jupiter-dräkt :D Den är inte klar än, men man kan ändå se hur den ser ut. Lite småfix (?) kvar. Den började tillverkas till en maskerad i maj eller nåt men så blev den inte klar i tid... Får ha den någon annan gång.
I looove it!

 

 

ostruken och fin... :P

 

 

Näst kommer min nya almanacka! Så mysig. Den har jag inte gjort själv, den köpte jag på akademibokhandeln för 59 kr, men mönstret på omslaget står jag för (altså jag har inte designat det men jag har valt det). Det är en såndär almanacka som man kan byta framsida på, så jag satte in en fin tygbit. Extrainformation: Jag behövde knappt klippa i tyget, det var redan exakt så stort som det behövde vara för att få plats i plastfickan, det var liksom menat att det skulle vara där! Så satte jag i lite band så man kan hålla koll på olika sidor som man vill hålla koll på.

 

 
Tecknade av ett foto, eller kalkera kanske man säger. Men det låter så mycket mer failigt. Jag har en idé om att projicera denna upp på väggen på något sätt och på väggen spänna upp en målarduk och så liksom kan man måla på målarduken. ...Jag är trött.
Här kommer två acorns. Jag håller någ på att fastna i amigurumiträsket, det känns rätt bra. Här är iaf mina första alster. Jag hittade mönstret HÄR. Mina har inte fått några ansikten än, men det kommer när jag hittar svarta pärlor till ögonen.
Så håller jag på med en björn. Alla delar är klara, ska bara sätta ihop. Den kommer bli SÖT O_O Mönstret till denna hittar du HÄR! :DThat's all for now.

Höstdrömmar

Sommaren för ju alltid med sig fantasier om hösten, så klart. Hur man ska klä sig under hösten och om varm choklad och halsdukar och raggsockar och paraplyer och färgglada löv som man pulsar i. Och mina idéer säger skoluniform och tennis! Tennis är väl iof lite mer sommar än höst... men! Ingen nyhet att det är skitfint men i år ska jag nog faktiskt köra på det :D

Bilder! YAY!Ah :3 inget gör en mer lugn än snygga kläder. (?)

Sou, jag tänkte "göra en kollektion", får se om jag syr upp den eller bara ritar den eller kanske syr upp en del. Har iaf börjat rita på kjolar som kommer sen. Man vet aldrig om hur länge men någon gång iaf^^

RSS 2.0