små, små saker.

Idag har jag varit på In-Ex och handlat små prylar till smyckestillverkning. För nu måste jag komma igång lite, bli en liten fabrik, så att jag har något att sälja till den första april!

Sen när jag kom hem kom jag plötsligt på att sådana här saker egentligen borde vara billigare på nätet och så var det ju till viss del, men ska man inte handla för 100 000 kronor så blir det extraavgifter så imorgon besöker jag internetbutiken fast den riktiga butiken som ligger i Mölndal. Då slipper jag frakt! Oh Yeah! That's how I like it! Och inga extraavgifter och sånt där krångel.

Jag köpte bokmärken också, på massa olika affärer. De fina som jag ska använda till örhängen klippte jag ut och lade i en bok. Så fick jag så klart massa fula med också men de får jag väl ge till någon stackars sate med dålig smak eller vad vet jag. Här har ni att beskåda iaf! :D
Blommor och glitter! En flickas önskedröm <3

D'n'A

Idag fick jag mail från D'n'A om att jag ska få börja sälja mina örhängen där från och med första april! :D Wiiii! Jag tar mitt första steg ut i den hårda marknaden, det känns väldigt bra.

Det är de här och de här örhängena det handlar om och här är D'n'A:s hemsida! Grejerna kommer även att ligga på deras webbshop, kolla gärna in om ni vill.

God natt <3

Mera smycken!

De senaste dagarna har jag åstadkommit detta, bland annat (och förresten, alltihopa är till salu!):

Bokmärkena får väldigt bleka färger när de kommer in i datorn, synd.

Den här sista bilden föreställer ett halsband som jag börjat på. Jag fick verkligen till det där med kreativiteten och idéerna men pärlorna tog slut så det tog stopp. När det finns möjlighet ska jag shoppa fler så jag kan fortsätta!

Skotskrutigt

Sooou... Igår sydde jag en ny kjol :D Jag är otroligt nöjd! Jag tror inte att något klädesplagg jag sytt innan har blivit så pass mycket som jag tänkt mig som den här kjolen. Underbart! Det fina fina fina tyget köpte jag på Myrorna i Trollhättan för 50 kronor i höstas. (Jag har aldrig handlat för så mycket på second hand som den gången, 700 kronor! O___O) Jag har haft jättesvårt för att bestämma vad jag skulle göra av det för det är ju så fint så jag ville inte bli missnöjd med det jag sydde av det. Iaf, jag ritade av formen på en av mina andra favoritkjolar och använde som mönster. Ett säkert kort, då vet man ju att det kommer sitta bra ^^
Jag har också gjort ett fodral till min kamera, men det orkar jag inte ta kort på nu. Det ser typ likadant ut som iPod-frodralet fast svart, så det är inte så himla livsnödvändigt att se ändå.

Nu ska jag titta på Pokémon :D

Annonser ute!

Igår kväll och imorse har jag ägnat mig åt att lägga upp annonser på några olika hemsidor jag googlat fram. Så bra att det finns sådant, ett billigare alternativ än att sälja direkt i butik! Dessa är det det handlar om:


http://piecesofyou.se/iron-bunny/


http://www.hemmagjort.se/component/comprofiler/?task=userProfile&tab=AdsManagerTab&user=1203


http://www.handigt.se/handigt.asp?

Halsduken, tjoho! Den är klar!

 

Halsduken, den har ändrats lite... Från början var det väl tänkt att den skulle vara jättebred och ganska kort, men så började garnet ta slut, så jag repade upp altihopa och började om, med lite färre maskor. Så hittade jag också lite mer garn så det löste sig med allt tillslut. Lite luddigt med vitt fälligt ullgarn på svart kappa som jag råkar ha... men men^^

 

Under arbetets gång har jag funderat på det där med förskjuten resår och kommit fram till lite olika sätt som man kan variera det på i olika zick-zackmönster och annat skojsigt. Mer om det någon annan gång.

 

Och by the way - det här kallar jag ett riktigt garnnystan (var tvungen att ta ett kort, det var så perfekt):

 

Klicka för större bild!


En blå plicerad.

Här är en liten klänning som jag återvunnit kan man väl säga. Ja så är det ju. Den var nog ursprungligen en mycket stor skjorta av något slag, jag fick den någonstans ifrån för många, många, många år sedan och sedan dess har den legat i min låda för plagg som ska sys om eller kan användas som tyg. (Bortsett från en gång när jag och en kompis skulle sy kläder till våra gosedjur, då använde hon en bit till en mystisk ansiktsmask.)

Hur som helst! Skjortan förminskades brutalt i bredd på både liv och ärmar men den roliga kragen fick vara kvar, visst är den lite rolig? Så till kjolen använde jag (som vanligt) en bit gardin, ärvd från pojkvännens mamma. När mitt lilla projekt var klart var jag faktisk inte alls nöjd, och anledningen till att jag ens tog det här kortet är att jag tänkte sy om den men ändå ville ha någon slags dokumentation av vad som en gång var, men sen blev det inte så. Klänningen får vara kvar som den är, rätt så festlig är den faktiskt ^^

Och det blev väl inte världens bästa kort, men ack så charmigt!


RSS 2.0